Berekenautokosten.nl | Transparant vergelijk van autokosten

Bereken gratis je maandelijkse autokosten. Zoek, vind en vergelijk de werkelijke autokosten van alle automodellen met de meest complete autokosten berekeningstool van Nederland. 100% transparant en onafhankelijk.

Vaste autokosten per merk

Welke vaste autokosten zijn van invloed?

Assurantiekosten

De assurantiekosten worden vastgesteld op basis van een schaal.

Meerdere auto's die direct naast elkaar staan geparkeerd

Waardebepaling

Waardebepaling en restwaardes van automodellen.

Auto die in de sneeuw is geparkeerd

BPM

De BPM, oftewel (Wet op de) Belasting van Personenauto’s en Motorrijwielen.

Autosleutels naast een calculator en geld

Vaste autokosten berekenen en vergelijken

Autokosten zijn opgedeeld in vaste- en variabele kosten. Onder vaste kosten vallen BPM kosten, afschrijvingskosten en assurantiekosten. Op Berekenautokosten.nl kunt u direct alle vaste autokosten inzichtelijk maken voor ieder automerk en model. Dus waar wacht je nog op? Begin nu nog met vergelijken!

Alle financiële autozaken wekelijks in je mailbox?

De laatste financiële auto ontwikkelingen wekelijks ontvangen in je mailbox? Schrijf je in voor de Berekenautokosten nieuwsbrief! Je ontvangt dan niet alleen de laatste nieuwtjes omtrent autokosten, maar ook financieel nieuws dat indirect van toepassing is op die autokosten. Zo zijn onder meer de actieradius van elektrische auto's belicht maar ontvingen leden ook een calculatiesheet voor Excel. Niet voor niets horen wij van onze leden vaak: "besparen op autokosten was nog nooit zo makkelijk!".